Recensioner

Lämna recensioner här

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vladimir Reznik
Average rating:  
 8 reviews
by Konul Gabulzada on Vladimir Reznik
Tack för råd
Город, Страна: Göteborg

Tack så jättemycket för ditt råd, Vladimir! Du hjälpte mig och gav mig råd som blivit absolut nödvändig. Din professionalitet och juridisk kunskap är anmärkningsvärt!

Önskar dig allt bäst!

Med vänliga hälsningar,

Könul

by Irina on Vladimir Reznik
Stort tack för viktig information
Город, Страна: Karlstad

Stort tack för Ditt framförande på vårt möte! Vi har fått en ovärderlig information om hur pensionssystemet i Sverige fungerar, - en öm fråga för flera av oss. Men det finns hopp! Juridik runt dödsfall - det är en fråga som ingen tänker på innan det slår hårt, men det finns viktiga moment att tänka på och förberedda sig, med tanke på dem som ska begrava en och lösa massa problem efter den döde. Livet kan vara enklare, om man tänker lite. TACK, Vladimir!

by Uliana on Vladimir Reznik
Stort tack
Город, Страна: Stockholm , Sverige

Stort tack, Vladimir, för allt som du gjorde för mig och min familj! Det var en lång resa under fem år och han stöttade mig under den tiden.
Jag är så glad att fick lära känna en verkligen professionell advokat och en fin människa med stort hjärta!
Tack för allt!
Med vänliga hälsningar Uliana

by Tatiana Uhlin on Vladimir Reznik
Hjärligt Tack !!!
Город, Страна: Linköping

Vladimir, tack för dina aldrig sinande råd i tid och otid! Tacksamhet är vad jag nu känner. Jag förundrar mig att du är så professionell oavsett vad det gäller, då du har alltid funnit bästa lösningen för den frågans bemötande .
MVH Tatiana

by Rimma Markova on Vladimir Reznik

Bästa Vladimir!
Stor tack för all hjälp och råd som vi fick av er! Det var verkligen betydelsefull och proffessionalt. Och dessutom mycket vänligt.
Jag är glad att vi har så kunnig juris och samtidigt så trevligt person i vårt samhälle.
Lycka till!
Rimma Markova

by Anna Hoffvick on Vladimir Reznik

Dear Vladimir, Tack så hemskt mycket för professionella svar på mina svåra frågor och ett trevlig bemötande. Det är jätte viktigt att få information på sitt hemspråk. Tack än en gång till.
Med vänliga hälsningar, Anna Hoffvick

by Ajrulla Zuta on Vladimir Reznik

Vad ska jag säga om min Fadder Vladimir!
Han är en fantastisk, hjälpsam och omtänksam människa. Vi har känt varandra i mer än tio år. Han är mycket duktig och är en expert inom sitt område. Jag hoppas att fler hittar till honom när de behöver hjälp inom det juridiska området.

Varma hälsningar
Ajrulla

by Georg on Vladimir Reznik
Stort tack!

Det är faktiskt inte bara ryska människor som kan få ett ovärderlig hjälp här. Det är synd att svenskar känner inte att du, Vladimir, finns och vad kunnig och skicklig du är! Stort tack!
Georg, Uppsala.